Home Uncategorized Vjedhje rëndë ne Gjilan

Vjedhje rëndë ne Gjilan

Gjilan – Njësiti i hetimeve ka arritur që ta arrestojë të dyshuarin shqiptar, i lindur në qytetin e Kumanovës, Maqedoni, e që tani jeton në fshatin Karaqevë e Ulët- KK Kamenicë, dhe i njëjti dyshohet se më datën 06.12.2013 ka ndërmjetësuar për shit-blerjen e armëve të Gjuetisë, të vjedhura në një rastë që ka ndodhur muaj më parë.

Pas intervistimit i dyshuari me vendim të Prokurorit të Shtetit, është ndaluar në qendrën e mbajtjes për 48 orë.

Vlenë të ceket se ky rast lidhet me disa nga rastet e zbuluara kohë më parë kur policia ka arritë ti arrestoj disa persona të dyshuar për vepra penale të vjedhjesë. /RadioRINIA/

Previous articleKa kryer veprën penale “legalizim i përmbajtjes së rreme”
Next articleArrestim i personave me Urdhëresë të Gjykates