Home LAJME Xhandarmëria serbe në Kosovë, sipas marrëveshje së Kumanovës!

Xhandarmëria serbe në Kosovë, sipas marrëveshje së Kumanovës!

Lidhur me informacionet se disa pjesëtarë të Xhandarmërisë së Serbisë kanë hyrë në territorin Kosovës, MUP-i i Serbisë ka thënë ky ka qenë aksion i planifikuar.

“Ministria Punëve të Brendshme njofton opinionin se më 29 prill është realizuar aktiviteti i planifikuar dhe në ujdi me për aktivitet të përbashkët vëzhgimi të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Serbisë dhe komandës së KFOR-it, me pjesëmarrje aktive të pjesëtarëve të ushtrisë e të Xhandarmërisë në përputhje me Marrëveshjen Kumanovës”,thotë kumet e MPB të Serbisë të cilën e transmeton B92, njofton koha.

Banorë të fshatit Karaçevë dje kanë njoftuar se Xhandarmëria e serbe kishte hyrë në territor e Kosovës.

Previous articleAdnani përçan Belgjikën
Next articleNë Podujevë gruaja i kërkon divorc burrit por merr dajakun