Home LAJME Xhavit Jashari: Nuk largohemi pa dhënë dorëheqje rektori

Xhavit Jashari: Nuk largohemi pa dhënë dorëheqje rektori

Para pak çastësh, masës para Rektoratit i është drejtuar Xhavit Jashari në emër të Shoqatave të Luftës. Ai ka thënë se kërkesë minimale e tyre është dorëheqja e rektorit, Ramadan Zejnullahu.

Sipas tij, ata janë organizatorët dhe askush tjetër dhe se vetëm ata kur të japin urdhër protesta do të përmbyllet.

Tutje Jashari ka thënë se janë në pritje të vendimit të ministrit Ramë Buja dhe se pas marrjes së këtij vendimi do të njoftojnë për hapat e metutjeshëm.

Previous articleJahjaga dekoroi Vokrrin e Bogujevcin me Medaljen Presidenciale të Meritave
Next articleTeuta Sahatqija: ‪Me Rektorin