Home LAJME Agim Bahtiri nuk u blenë iPhone 4s punonjësve, u blen Nokia 10...

Agim Bahtiri nuk u blenë iPhone 4s punonjësve, u blen Nokia 10 euro

Kreu I Mitrovicës Agim Bahtir punonjësve ua bleu nga një mobil; NOKIA 1280 që kushtojnë 10 deri 15 euro.

Ai tha se dëshira dhe mundësia dallojnë dhe se për momentin s’ka kushte për të blerë telefona të mençur

Por kaq dorështrënguar nuk ishte treguar paraardhësi i Bahtirit, Avni Kastrati. Ai në vitin 2011 u pati blerë zyrtarëve të lartë 16 telefona iPhone 4 S nga 610 euro, ku patën kushtuar mbi 10 mijë euro.

Previous articleAlban Meha, supergoli i radhës
Next articleUnitedi ‘kërkah’, City i afrohet Chelseat