Home Uncategorized Arrestim i personit me urdhëresë të gjykatës

Arrestim i personit me urdhëresë të gjykatës

Viti – Pas ftesës që ju është bërë nga patrulla policore në Stacionin policor në Viti është paraqitur personi M (I) A i lindur 1969 nga fshati  Smirë i cili posedonte një urdhëresë të gjykatës komunale ku dëshmohej se është i dënuar me 180 ditë burg efektiv.

Kështu që i njëjti është arrestuar dhe është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Gjilanit.   /RadioRINIA/


Dhunë familjare ne fshatin Debëllde te Vitis

Viti – Më date  01.01.2014 kishte  ndodhur  rasti ,,Dhunë  familjare- lëndim i lehtë trupor” me ç’rast i dyshuari H. I.  i lindur  1971   kishte rrahur bashkëshorten e tij e lindur 1970 duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore.

Ne konsultim me prokurorin kujdestar i dyshuari pas intervistimit ishte liruar dhe rasti ishte proceduar ne procedure te rregullt. Mirëpo sot me datën 08.01.2014 me urdhër te prokurorit i  dyshimti është intervistuar përsëri për të njëjtën vepër  dhe me vendim të prokurorit  i dyshuari ndalet ne polici për  48 orë. Rasti është duke u hetuar nga njësiti i dhunës në familje. /RadioRINIA/

Previous articleProdhimi dhe Shpërndarja e produkteve mjekësore ”-,,Tregti e Ndaluar”
Next articleGjetje e mjetit te pa shpërthyer ne Pogragjë te Gjilanit