Home LAJME Çeku priti ambasadorin e ri të Shqipërisë

Çeku priti ambasadorin e ri të Shqipërisë

Ministri i FSK-së, Agim Çeku, priti sot ambasadorin e ri të Republikës së Shqipërisë, Qemal Minxhozi. Në pritje morën pjesë edhe zëvendësministrat Muhamet Latifi dhe Bejtush Gashi.

Çeku fillimisht Minxhozit i ka uruar detyrën e re dhe e ka njoftuar me për bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombëtar që ka FSK-ja. Me theks të veçantë u fol për bashkëpunimin e ngushtë në mes të dy ministrive; të Ministrisë së Mbrojtjes të Shqipërisë dhe MFSK-së.

Takim pati karakter njohjeje.

Previous articleShpendi për kërcënimet: Do të vazhdojmë deri në bërjen e shtetit
Next articleMinistri i FSK-së, Agim Çeku, priti sot ambasadorin e ri të Republikës së Shqipërisë,