Home Kuriozitete Defektet e VIP-ave

Defektet e VIP-ave

Ndoshta në paraqitjet e tyre përpara publikut ata shkëlqejnë dhe duken të përsosur, por edhe VIP-at janë qënie njerëzore, dhe si të tillë kanë edhe ata difektet e tyre.

Dikush që nga lindja, dikush tjetër si pasojë e ndonjë aksidenti. Ne kemi zgjedhur 24 prej tyre, për të shuar sadopak kuriozitetin tuaj.

Joaquin Phoenix ka lindur me një të çarë në fytyrë, në pjesën e sipërme të buzës, të njohur në mjekësi si buzë-lepuri.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-01

Denzel Washington theu gishtin e tij në një lojë basketbolli gjatë kohës që ishte në shkollë, por nuk arriti që ti “ngjitej” ashtu siç kishte qenë më parë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-02

Andy Garcia ka lindur me një binjak siamez të ngjitur në shpatullat e tij, të cilin mjekët ja hoqën me anë të një operacioni.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-03

David Bowie, gjatë një zënke në fëmijërinë e tij, dëmtoi beben e njërit sy, defekt i cili nuk u rekuperua asnjëherë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-04

Megan Fox vuan nga “brachydactyly”, e cila bën që gishti i madh i dorës së saj të jetë i shtypur.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-05

Catherine O’Hara Vuan nga “Situs inversus”, një çrregullim gjenetik, në të cilin organet e brendshme kryesore janë të vendosura në anë e kundërt, dmth zemra është në të djathtë, mëlçia majtas, etj.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-06

Ashton Kutcher ka dy gishta të bashkuar në këmbën e tij.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-07

Billy Corgan (i Smashing Pumpkins) ka lindur me sindromin Klippel-Trenaunay (KTS) që shkakton njolla të lëkurës, dhe si pasojë, pothuajse e gjithë pëllëmba dhe gishtat e dorës së tij të majtë të kenë një “njollë” të madhe, si njollë vere.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-08

Daryl Hannah, humbur majën e gishtit tregues së dorës së majtë, në një aksident.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-09

Mark Wahlberg ka një thithkë të tretë në gjoksin e tij.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-10

Torry Holt (sportist në regbi) mendon se gishti i tij i shtrembër, është simbol i punës së tij.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-11

Jennifer Garner, vuan nga “brachymetatarsia”, prandaj një nga pesë gishtërinjtë e këmbës së saj, është më i shkurtër se të tjerët dhe “kërcen” mbi gishtin tjetër.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-12

Shenjat e çuditshme në fytyrën e Seal, janë rezultat i një sëmundjeje të lëkurës të njohur si “discoid lupus erythematosus DLE”.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-13

Vince Vaughn ka humbur majën e gishtit të madh të dorës së djathtë, në një aksident me makinë kur ishte adoleshent.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-14

Mickey Rourke ka gishtat e fryrë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-15

George Takei pretendon që shumë vite më parë ka marrë si dhuratë nga një admirues, një palë këpucë, të cilat i shkatërruan të dyja këmbët.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-16

Hrithik Roshan (aktor i famshëm indian) ka dy gishta të mëdhenj në të njëjtën dorë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-17

Matthew Perry, humbur majën e gishtit të mesëm në një aksident kur ai ishte fëmijë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-18

Jean Claude Van Damme ka një kist madh në ballin e tij.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-19

Elizabeth Taylor u diagnostikua me një mutacion gjenetik në genin FOXC2, dhe si pasojë sytë e saj rrethohen nga dy rreshta qerpikësh.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-20

Val Kilmer theu dorën e tij gjatë xhirimeve të filmit “The Doors”, kur ai ra nga skena dhe kaskaderi nuk arriti që ta kapte në kohë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-21

Shawn Marion (basketbollist i NBA) ka një gisht të deformuar në një kënd të çuditshëm, si pasojë e frakturave të shumta gjatë karrierës së tij.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-22

Oprah ka gjashtë gishtërinj në njërën këmbë.

diasimoi-me-fysikes-ateleies-23

Syri i djathtë i Elizabeth Berkley, është gjysmë i gjelbër dhe gjysmë kafe, ndërsa tjetri është i gjelbër. Kjo quhet “heterochromi”

diasimoi-me-fysikes-ateleies-24

Previous articleNaim Maloku: Boll ma në emër të gjakut për liri, provimet kalohen me dije
Next articleVendimi për qeveritarët, të dielën