Home LAJME Edhe dy muaj paraburgim për Delibashiqin

Edhe dy muaj paraburgim për Delibashiqin

gjukiGjyqtari i procedurës paraprake i Gjykatës Themelore në Mitrovicë, ka aprovuar kërkesën e Zyrës së Prokurorisë Speciale të Kosovës (PSRK) dhe urdhëroi zgjatje dy-mujore të paraburgimit për Dragolub Delibashiqin.

Gjyqtari i procedurës paraprake ka konstatuar se vazhdon të ekzistojë rreziku i arratisjes dhe rreziku që i pandehuri mund të ndikojë dëshmitarët nëse lirohet dhe se nuk ka masa më pak të rënda që mund të shqiptohen në këtë kohë thuhet në njoftimin e EULEX-it.

Paraburgimi është urdhëruar fillimisht nga Gjykata Themelore e Mitrovicës pas arrestimit të Delibashiqit më 4 shkurt 2014.

Ai është i dyshuar për nxitje për të kryer vrasje të rëndë dhe nxitje për të kryer tentim vrasje të rëndë.

Previous articleIngrid Gjoni nga krevati në rrugë
Next articleKerry dënon “agresionin rus” në Ukrainë