Home Uncategorized EULEX arreston një avokat serb

EULEX arreston një avokat serb

Policia e EULEX-it ka arrestuar avokatin Dejan Vasiq nga Mitrovica.

Agjencia Beta njofton se rreth orës 2 të natës policët kanë zyrën dhe veturën e Vasiqit dhe se atë e kanë mbajtur në burg
Vasiq, sipas kësaj agjencie, e mbrojti Zharko Veselinoviqit, i cili akuzohet për tentim vrasjen e dy pjesëtarëve të Policisë speciale të Kosovës.

Vasiq ka qenë edhe avokat i të ngarkuarit zyrtarit të MU-it serb Dragolub Delibashiq i arrestuar i akuzuar për krime lufte në Kosovë në vitin 1999 dhe i 2000 për të cilat akuzohet edhe Oliver Ivanoviq.

Previous articleZyrtarët e lartë publikë i fshehin dhuratat
Next articleVezomati i parë në Kroaci