Home LAJME EULEX i dhuron QKUK-ut një autoambulancë

EULEX i dhuron QKUK-ut një autoambulancë

EULEX i ka dhuruar një autoambulancë me vlerë 28,187.50 euro Qendrës Klinike Universitare e Kosovës, autoambulanca është e pajisur me pajisjet mjekësore të nevojshme për bartjen e pacientëve.

Dorëzimin e autoambulancës e ka bërë shefi i EULEX-it, Bernd Borchardt, e ajo është marrë nga komisioni i formuar nga ana e QKUK-së.

Borchardt, tha se duke pasur parasysh nevojat e QKUK-së, kanë vendosur që këtë donacion të dhurojnë për nevoja të QKUK-së, duke shpresuar se edhe në të ardhmen do të ketë bashkëpunim të mirë me QKUK, sikurse deri tani, njofton kumtesa nga QKUK.

Në emër të QKUK-së, ka folur Dr. Rinë Limani, koordinatore për donacione, e cila falënderoi EULEX-in për donacionin e dhënë, duke sqaruar se nevojat e QKUK-së, kanë qenë të mëdha dhe kjo autoambulancë do të lehtësoi bartjen e pacientëve.

Autoambulanca do të shërbejë për bartje të pacientëve në klinika të ndryshme të QKUK-së.

Previous articleBursa për mjekësi në universitetet e BE-së
Next articleAbbey Clancy tregon vijat e veta