Home Uncategorized HASANI: Festa e 28 Nëntorit të fillohet në Medvegjë

HASANI: Festa e 28 Nëntorit të fillohet në Medvegjë

Refik HASANIMe shkasë: Pas vizitës së Ministreshës së Integrimeve të Republikës së Kosovës znj.Vlora ÇITAKU në Preshevë.

Po ashtu festa e Jonë e shenjët – Festa e 28 Nëntorit të fillohen që të organizohen pikërisht në Medvegjë , Bujanoc dhe Preshevë .Vizita të bëjn Kryeminstri i Republikës së Kosovës z. Hashim THAQI , së bashku me Kryeminstrin e Republikës së Shqipërisë z.Edi RAMA me Kryetarët e dy Parlamenteve dhe Presidentja e Kosovës znj. Atifete JAHJAGA dhe z.Bujar NISHANI .

Këso vizita të bëhen si vizita pune , duke u marrë konkretisht me ndihmat që mundë të afrojn Republika e KosovëS dhe ajo e Shqipërisë si në pregaditjen dhe aftësimin e kuadrove , në afrrimin e ndihmave në pajisjen me libra , nëpër biblioteka , por edhe në ngritjen dhe ruajtjen e monumneteve kulturore historike në Medvgjë , Bujanoc dhe Preshevë . Të investohet veqmas në Karadat të Preshevës, Malësin e Bujanocit dhe Komunë e Medvegjës .

Krymenistri i Republikës së Kosovës z. Hashim THAQI , së bashku me Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë z. Edi RAMA, me Kryetarët e dy Parlamenteve dhe Presidentja e Kosovës znj. Atifete JAHJAGA dhe z.Bujar NISHANI ,në këtë datë të bashkëfinacojn vendosjen e shtatoresës së heroit ton kombëtarë Skënderbeut në qendër të qytetit të Bujanocit .

Refik HASANI , publicist nga Bujanoci jeton në Gjilan . /RadioRINIA/

Previous articleVIDEO: Si i thyen kutitë e votimit
Next articlePDK: Të gjithë në këmbë për ta ndalur të keqen që po i kanoset Gjilanit