Home Uncategorized Haziri:Haziri: Gjilani do ta rikonfirmoj ndryshimin e madh të Gjilanit

Haziri:Haziri: Gjilani do ta rikonfirmoj ndryshimin e madh të Gjilanit

Gjilan – Lutfi Haziri kandidati i LDK-së për kryetar të Gjilanit tha se sot është ditë e bardhë për Gjilanin dhe Gjilanasit. Haziri, ka votuar në shkollën fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan. Në bazë të vullnetit të shprehur të qytetarëve të Gjilanit unë edhe do ta ndërtojë e zhvillojë Gjilanin tha Haziri.
Haziri pas kryerjes së procedurës së votimit tha për medie se sot është një ditë e bardhë për Gjilanin.Kandidati i LDK-së për kryetar të Gjilanit, Lutfi Haziri ka votuar në shkollën fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan.  “Dita e sotshme është e qetë dhe qytetarët po votojnë lirshëm. Sot do të votohet për Gjilanin dhe padyshim është një ditë e bardhë për ta. Gjilani gjithmonë është treguar tolerant e zemërgjerë dhe besojë se kështu do të shkojë deri në fund”.

Haziri tha se qytetarët e Gjilanit e kanë shprehur vullnetin tyre dhe në bazë të këtij vullneti do ta ndërtojë e zhvillojë Gjilanin” theksoj Haziri. /RadioRINIA/

Previous articleGjilan: me të drejtë vote janë 94 mijë e 286 votues
Next articleMustafa: me koncept më të avancuar për Gjilanin evropian”