Home Uncategorized Kadriu: uron me rastin e ditës së Forcës së Sigurisë së Kosovës

Kadriu: uron me rastin e ditës së Forcës së Sigurisë së Kosovës

rexhep_kadriu_gjilan_2013Gjilan – Kryetari i AAK-së në Gjilan Rexhep Kadriu, në emër të të gjithë strukturës së tij, uron me rastin e ditës së Forcës së Sigurisë së Kosovës.

“Përgëzojë FSK-në për të gjithë angazhimin e saj në ofrimin e sigurisë për popullin e Kosovës dhe përkushtimin e treguar për qytetarët e saj. Ky vit, i cili cilësohet si vit i suksesit për FSK-në, do të jetë vazhdimësi e korrjes së sukseseve të mëtutjeshme”, ka thënë kryetari Kadriu.

Kadriu, njëherit ka shprehur admirimin e tij për FSK-në dhe për punën e madhe që kjo forcë bënë. /RadioRINIA/

Previous articleLuta: Bursat për studentë do të jenë sa rroga mesatare
Next articleVizita e Kryetarit Mustafa në Forcën e Sigurisë së Kosovës