Home LAJME Konkurs i ri për Avokatin e Popullit

Konkurs i ri për Avokatin e Popullit

Kuvendi i Kosovës, gjatë seancës të së enjtes, nuk ka arritur që të zgjedh kandidatin për Avokat të Popullit, duke shpallur kështu konkursin e ri për këtë pozitë.

Nga 91 deputetë të cilët votuan, asnjëri nga dy kandidatët nuk ka arritur që t’i sigurojë 61 votat e kërkuar, për tu zgjedhur në këtë pozitë.

Në garë ishin Hilmi Jashari dhe Gjuljeta Mushkolaj. I pari kandidat siguroi 49 vota, për dallim nga Gjuljeta Mushkolaj e cila kishte siguruar 39 vota.

Previous articleGreqia (nuk) e njeh Kosovën!?
Next articleShpendi për kërcënimet: Do të vazhdojmë deri në bërjen e shtetit