Home Uncategorized Thaçi: ua ka uruar sot qytetarëve të vendit, Vitin e Ri, 2014.

Thaçi: ua ka uruar sot qytetarëve të vendit, Vitin e Ri, 2014.

tha-ccedil-i-familja-qeliza-m-euml-t-euml-r-euml-nd-euml-sishme-e-shoq-euml-ris-euml_hd

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, Pasi ka theksuar se një familje e shëndoshë nuk është pjesë vetëm e së kaluarës, Thaçi ka uruar që në vitin 2014 të ketë më shumë prosperitet e mirëqenie.

“Ne të gjithë na duhet të punojmë më shumë për të siguruar një të ardhme më të mirë për fëmijët tanë dhe për t’i bërë prindërit tanë edhe më krenarë për arritjet tona. Ne duhet të çimentojmë lidhjen me familjen, përkujtojmë miqësitë, forcojmë fqinjësinë e mirë e kultivojmë më shumë vlera si solidariteti, mikpritja, mirëbesimi, bujaria, dialogu, toleranca dhe dashuria”, përfundon Thaçi. /RadioRINIA/

Previous articleKVRL: zgjodhi përfaqësuesit e rinjë
Next articleKryetari Haziri feston me qytetarët