Home LAJME LDK. Sistemi shëndetësor nuk rregullohet me demagogjinë e Thaçit

LDK. Sistemi shëndetësor nuk rregullohet me demagogjinë e Thaçit

Lidhja Demokratike e Kosovës shprehet e brengosur me situatën në shëndetësinë kosovare, e cila, sipas kësaj partie, është pasojë direkte e mosinteresimit dhe lënies pas dore të këtij sektori nga ana e Qeverisë.

“Mos funksionalizimi i shërbimit shëndetësor, mungesa e efikasitetit në punë dhe kriminalizimi i dukshëm i këtij sektori, janë tregues të qartë për paaftësinë e Qeverisë aktuale”, thuhet në një reagim.

Sipas LDK-së, “përdorimi i fëmijëve të sëmurë nga sëmundje shumë serioze për qëllime të propagandës politike dhe për parafushatë zgjedhore nga ana e z. Thaçi dhe drejtuesve të QKUK-së, shërbëtorë politikë të pushtetit, paraqet mungesë elementare të etikës politike dhe njerëzore”.

“Problemet në shëndetësi janë tepër të rënda dhe kërkojnë angazhim të madhe e seriozitet që të zgjidhjen. Ato nuk mund të zgjidhen me propagandë, demagogji dhe vizita morbide të kryeministrit”, thuhet në fund të kumtesës.

Previous articleWeChat arrin në 355 milionë përdorues
Next articleHurriyet: Terroristët shqiptarë sulmojnë dhe vrasin pjesëtarët e forcave turke të sigurisë