Home Uncategorized Lëndim i rëndë trupor

Lëndim i rëndë trupor

Gjilan –  Në Stacioni Policor Gjilan është paraqitur ankuesja femër shtetase e kosovës e cila ka raportuar se është rrahur nga i dyshuari H. A. (1991) nga fshati Kmetoc komuna Gjilan.

Viktima dhe i dyshuari janë takuar rastësisht me ç’rastë i dyshuari fillon ta grushtoj.

Me këtë raste viktima pëson lëndim të rëndë trupor, dhe  posedon edhe raportin mjekësor të lëshuar nga Qendra Emergjente Gjilan.

I dyshimti edhe para dy muajve ka pasur problem të njëjtë me viktimën ku edhe është procedua rasti ne Polici.

Me vendim të Prokurorit të shtetit i dyshimti ndalet për 48 orë në qendrën e ndalimit kurse rasti i referohet Gjykatës-Gjilan, njofton Sherbimi Policor i Kosovës. /RadioRINIA/

Previous articleGjetje e mjetit te pa shpërthyer ne Pogragjë te Gjilanit
Next articleArrestim në bazë urdhëresave të lëshuara nga gjykata