Home TEKNOLOGJI Maserati konfirmon modelin Alfieri

Maserati konfirmon modelin Alfieri

foto (13)

Konfirmimi nga dizajneri i Maserati dhe Alfa Romeo, Marco Tencone, i cili më pas u shfaq në mbrëmjen e veturave në Gjenevë këtë javë, për modelet e reja sport të llojit concept është gati për prodhim.

 

Pordhimi i modelit Alferi mund të fillojë brenda 28 muajve. Platforma dhe motorët janë gati, tha Marchionne. Teknikisht, prodhimi do të fillojë brenda 24-28 muajve.

 

Koncepti tregon se ku po arrijnë prodhimet e Maseratit. Tencone pranoi me ne fund se hapsira përpara Alfierit është një model që do të aplikohet edhe në modelet e reja, ndërsa Marchionne ka thënë se Coupe-ja sport me dy dyer është një “tregues i gjërave që do të vijnë”, lidhur me këtë lajm Marchionne ka konfirmuar edhe prodhimin e modeleve të reja të Maserati Levante SUIV, të cilat do të fillojnë në Itali më 2015.

 

 

 

Previous articleMessi te City? Ja përgjigja e Pellegrinit
Next articleQeveria merr vendim për kursim të parash