Home SHËNDETËSI MOS PINI UJË ME LIMON

MOS PINI UJË ME LIMON

limonShkencëtarët kanë testuar lëkurën dhe përmbajtjen e limonit dhe nga 70 për qind e mostrave të analizuara kanë gjetur një numër të madh të të gjitha llojeve të baktereve.

Konsumi i ujit me feta limoni nuk duhet të jetë kërkesë e juaj në bare dhe restorante, këshillohet nga një grup i studiuesve, studimi i të cilëve është botuar në një revistë amerikane.
Shkencëtarët në fakt kanë testuar lëkurën dhe përmbajtjen e limonit të 21 restoranteve dhe 70 për qind e mostrave të analizuara kanë  gjetur një numër të madh të të gjitha llojeve të baktereve.
“Lemoni është i njohur për vetitë e saj antibakteriale. Rezultatet e studimit tonë, megjithatë, treguan se një numër i mikroorganizmave mund të mbijetojnë në koren dhe agrumen e brendshme të fetës së limonit”, tha njëri autorëve të studimit.
Previous articlePSE JU NUK DUHET TË PINI NGA PLASTIKA?
Next articleCANA VËZHGOHET NGA MANCHESTER UNITED