Home Uncategorized Ne gjilan ka fillu te rritet numri i votuesve dhe po votohet...

Ne gjilan ka fillu te rritet numri i votuesve dhe po votohet ne qetsi

votimet_fotoGjilan – Me të drejtë vote janë 94 mijë e 286 votues, për të cilët janë paraparë 33 qendra votimi me 125 vendvotime.

Në Gjilan garojnë 9 kandidat për kryetar të Gjilanit, Qemajl Mustafa, Lutfi Haziri, Rexhep Kadriu, Ismajl Kurteshi, Faton Bislimi, Sejdulla Kadriu, Labinotë Demi – Murtezi, Yll Isufi dhe Milan Stojanoviq, derisa janë evidentuar 22 subjekte politike, iniciativa qytetare dhe kandidat të pavarur. /RadioRINIA/

Previous articleMustafa: ka thënë se zgjedhësit sot e kanë mundësinë më të mirë për të zgjedh kandidatin
Next articleProkuroria: 16 të arrestuar dhe 7 lëndë të hapura