Home Kuriozitete Një ministre që të çmend (Foto)

Një ministre që të çmend (Foto)

Bukuria e saj po çmend të gjithë dhe në çdo mënyrë mediume e publiku mundohet ta paraqes.

Një ministre në Itali nuk ka paqe publike. Bukuria e saj po çmend të gjithë dhe në çdo mënyrë mediume e publiku mundohet ta paraqes.

Së fundi, ministres se Reformës në Itali, Maria Elena Boschi i është marrë fotoja gjersa ka bërë betimin tek presidenti, dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket të jetë origjinale. Në foton e ndryshuar asaj i janë ‘zbuluar’ tangat./Reporteri.net/

Previous articleDieta që na mbron nga tumoret
Next articleSelfie-t më të larta në botë (Foto)