Home SHËNDETËSI Një zgjidhje e padëgjuar për ankthin

Një zgjidhje e padëgjuar për ankthin

foto (1) Kush vuan nga ankthi e di fare mirë se sa problematik është ky shqetësim. Një ekip studiuesish ndërkombëtarë kanë zbuluar një kurë të re kundër këtij problemi, e cila mund të jetë shumë efikase. Marijuana, duket se është zgjidhja ideale për të mbajtur nën kontroll ankthin dhe stresin, duke e zgjidhur këtë problem më së miri, edhe se ilaçet dhe qetësues të ndryshëm që ekzistojnë deri më tani. Sipas këtij studimi falë marijuanës, receptorët tanë aktivizohen, duke mbajatur nën kontroll ankthin.

Ky sistem redukton acarimin dhe ankthin falë elementëve që gjenden në këtë bimë, e cila njihet gjerësisht si lëndë narkotike. Deri më sot nuk ishte gjetur një zgjidhje efikase kundër ankthit, ndërsa medikamentet psikofarmaceutike nuk janë në gjendje që të shërojnë nga ky problem por vetëm të qetësojnë përkohësisht, gjë që sipas studiuesve ky zbulim, mund të hapë një mundësi për zgjidhjen përfundimtare të këtij shqetësimi.

Previous article7 shenja paralajmëruese që nuk duhet ti injoroni
Next article3 gjëra që duhet të dini nëse doni të luftoni varësinë