Home Kuriozitete Polaku i gjen cjapit një të dashur!

Polaku i gjen cjapit një të dashur!

Një burrë romantik nga Polonia kishte vërejtur me kohë bukurinë e cjapit të tij, por ajo që e kishte prekur më shumë në zemër ishte pikëllimi dhe vetmia e tij.

Kështu, vendosi t’ia gjejë një dashnore, e futi në makinë dhe u nis drejtë fermës së një mikut të tij, në të cilën u përpoq t’ia gjente ndonjë dhi të hijshme.

Arriti dhe e lëshoi cjapin në kopenë e dhive për t’u “njohur” me to, ndërsa gjatë asaj kohe me mikun e tij ngriti një dolli për dashurinë e re të cjapit.

Previous articleÇfarë të bëjmë kur fëmijët nuk duan të hanë?
Next articleMorena ka stil të veçantë