Home LAJME Presidentja Jahjaga mbështet punën në SOS – Fshatrave

Presidentja Jahjaga mbështet punën në SOS – Fshatrave

foto (2)Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ka pritur sot në takim drejtoren kombëtare të SOS-Fshatrave të Fëmijëve të Kosovës, Nezahate Salihu, të cilën e përgëzoi për punën që bëhet në SOS – Fshatrat e Fëmijëve.
Presidentja Jahjaga tha se mbështet aktivitetin e kësaj organizate për përmbushjen e misionit në përkujdesje ndaj fëmijëve të braktisur, dhe theksoi se SOS – Fshatrat duhet të gëzojnë edhe ndihmën institucionale.

Drejtorja kombëtare e SOS-Fshatrave të Fëmijëve të Kosovës, Nezahate Salihu, e njoftoi Presidenten me punën e kësaj Organizate Joqeveritare dhe joprofitabile dhe me vështirësitë me të cilat përballen në sigurimin e mjeteve për të realizuar projektet e tyre.

Previous articleShtetësi për të gjithë shqiptarët
Next articlePutin: Krimea është tokë ruse