Home LAJME Protestojnë kundër diskriminimit

Protestojnë kundër diskriminimit

Me moton “Ndal diskriminimin, është fëmija im”, komuniteti i personave të prekur nga sindroma Down kanë protestuar në Prishtinë, duke kërkuar trajtim të barabartë dhe jo diskriminim.

Prindërit e fëmijëve të prekur nga kjo kërkojnë nga institucionet që personat me sindromin Dawn të trajtohen në mënyrë ligjore, e jo me premtime.

Ndryshe, presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, priti sot në takim një grup të fëmijëve. Ajo shprehu “mbështetjen e plotë institucionale për punën e organizatave të cilat përkujdesen për fëmijët me sindromin Down”.

Previous articleHurriyet: Terroristët shqiptarë sulmojnë dhe vrasin pjesëtarët e forcave turke të sigurisë
Next articleGoditje kundër lirisë: Turqia ka bllokuar qasjen në Twitter (Foto)