Home LAJME Putin nënshkruan ligjet për aneksimin e Krimesë nga Rusia

Putin nënshkruan ligjet për aneksimin e Krimesë nga Rusia

Moska ka përfunduar procesin formal, me të cilin, gadishullin Krimeja e ka bërë pjesë të Rusisë.

Pas ratifikimit të traktatit nga Dhoma e lartë, presidenti Vladimir Putin, i ka nënshkruar sot ligjet sipas të cilave Krimeja do të inkorporohet dhe do të jetë pjesë e Federatës ruse.
Vendet perëndimore e kanë kundërshtuar aneksimin e Krimesë, duke e vlerësuar këtë si shkelje të ligjit ndërkombëtar

Previous articleZbulohen rezerva ari në rrethin e Mirditës
Next articleShakira do të tundet për Acitivia