Home SPORT Qeveria mori vendim që të ndërtoj Stadiumin Kombëtar të Kosovës

Qeveria mori vendim që të ndërtoj Stadiumin Kombëtar të Kosovës

foto (9)Qeveria e Kosovës ka marrë sot vendim që të ndërtoi stadiumin kombëtar të Kosovës. Në mbledhjen e sotme të Qeverisë është vendosur që të përfshihet në Kornizën Afatmesme të shpenzimeve projekti i ndërtimit të stadiumit të ri.

Lajmi për projektin e stadiumit të ri e ka konfirmuar edhe Memli Krasniqi.

“Sapo përjetova një ndër emocionet më të mëdha të punës time si ministër. Qeveria mori vendim që të ndërtoj stadiumin kombëtar të Kosovës”, ka thënë Memli Krasniqi.

Previous article“Të mundim Realin dhe të rihapim garën për titull”
Next articleAnulohet përsëri konkursi në QKUK