Home TEKNOLOGJI Sa fiton ‘Apple’?

Sa fiton ‘Apple’?

aplGjiganti i teknologjisë, ai ‘Apple’ dihet se çdo herë vjen me paisje të reja dhe me kohën. Përmirësimet e pajisjeve që ata prodhojnë vahdimisht avancohen si nga performanca ashtu edhe nga pamja.

Ndërkohë sado që përpiqen ta ‘emitojnë’ asnjëherë nuk ia dalin..spese thjeshtë ‘Apple’ mbetet kompania më prestigjioze dhe më e kërkuara në tregjet botërore.

E sa i përket fitimit ata arrijnë shifra marramendëse, aq sa kërkesat në treg për ta janë të paimagjinuara.
Kujtojmë se vitin e kaluar vetëm nga shitja e televizorëve ata fituan plotë 1 miliard dollarë.

Previous articleRrahje masive në Prizren
Next articleNORA E NITA ME NJË PALË BIKINI