Home SHOWBIZ Skandali 7 milionësh i Mustafa Sandal

Skandali 7 milionësh i Mustafa Sandal

mustafa_1356Këngëtari Mustafa Sandal është i përfshirë bashkë me gruan e tij në një skandal 7 milion eurosh.

Emina Jahovic, gruaja e Mustafa Sandal, më në fund ka pranuar të flas për skandalin e rëndë prej 7 milion euro në të cilën janë të involvuar ajo dhe bashkëshorti i saj, Mustafa Sandal.

”Po kjo është ajo gjë, kemi probleme me piratët të cilët janë paraqitur në Moskë. Por ajo gjë është pjesë e stafit të Mustafës dhe avokatëve të tij”, ka deklaruar Emina e cila së bashku me bashkëshortin e saj janë të akuzuar se janë të përfshirë me Mustafën.

”Bëhet fjalë për një parfum të cilin e kemi pregaditur ne për femra dhe vajza të reja dhe tinejxhere, një gjë që mund të mbahet gjatë ditës dhe mbrëmjes”, ka deklaruar Emina.

Previous articleAgnesa në duart e Arbër Bytyqit
Next articleBoronicat “luftojnë” atakun kardiak