Home SHOWBIZ Sot Dita Ndërkombëtare e Fatit

Sot Dita Ndërkombëtare e Fatit

Sot është Dita Ndërkombëtare e Lumturisë.

Kjo ditë ka për qëllim të vërë në pah se lumturia është qëllim themelor i njeriut dhe u bën thirrje vendeve që të përshtatin politikat publike, në mënyrë që të përmirësojnë mirëqenien e të gjithë popujve.

Njëzet marsi është shpallur si Dita Ndërkombëtare e Lumturisë në vitin 2012 nga Kombet e Bashkuara.

OKB thotë se për të rritur lumturinë globale, zhvillimi ekonomik duhet të shoqërohet me mirëqenien sociale dhe mjedisore. /rel/

Previous articleAgjenti: Interi kërkon Shaqirin
Next articleVezën e artë e bleu 13.300 $, vlen 33 milionë $