Home Kuriozitete Takohen njeriu më i gjatë dhe më i shkurtër në botë (FOTO/VIDEO)

Takohen njeriu më i gjatë dhe më i shkurtër në botë (FOTO/VIDEO)

Ishte një takim i përmasave epike. Burri më i gjatë dhe ai më i shkurtër në botë u takuan për herë të parë për të përkujtuar Ditën Botërore të ‘Guinness Record’.

Sultan Kosen, i cili është 246.38 cm i gjatë dhe Chandra Dangi, i cili mat vetëm 54.610 cm, kanë bërë një foto jashtë Dhomës së Parlamentit në Britani, për ta shënuar 60-vjetorin e librit të rekordeve.

Të dy burrave i janë bashkohen qindra të tjerë të cilët janë duke marrë pjesë në një numër përpjekjesh për të vendosur rekorde në të gjithë botën, për të festuar këtë rast.

123 456

Previous articleRita Ora: Atë natë nuk kisha të brendshme
Next articleHaradinaj: Ata që duan të më pengojnë, do të dalin humbës