Home SHOWBIZ TUNA ‘DRIDH’ JURINË ME ‘BELLY DANCE’

TUNA ‘DRIDH’ JURINË ME ‘BELLY DANCE’

Këngëtarja, Altuna Sejdiu Tuna ka shkëlqyer mbrëmë në natën e spektaklit ‘Dancing With the Stars’ me vallëzimin e radhës.Ajo së bashku me partnerin e saj kanë sjellë një ‘Belly dance’, përveq publikut, sallës, Tuna ka dridhur edhe jurinë.

Për këtë pikë ajo mori pikët maksimale nga të gjithë anëtarët e jurisë, duke u shpalluri si garuesi me më shumë pikë i kësaj jave.

Lirisht mund të thuhet se përveq se ‘Zogu ma i mir prej kejtve’, Tuna tani e drdh edhe ‘ma mir prej kejtve’. Vallëzimi erdhi më në shprehje edhe nga format perfekte të trupit dhe lëvizjet elastike që realizoi Tuna.Ndryshe, këngëtarja është favorite për të fituar edicionin e pestë të ‘Dancing With the Stars’.

Tuna Dance

Previous articleMediat malazeze: Thaçin e ruajnë si Klintonin
Next articleMustafa: Masakra e Reçakut, pasqyrë e veprave më morbide të regjimit serb