Home SHOWBIZ Yjet pas zgjimit

Yjet pas zgjimit

Yjet e “show-bizz” i kushtojnë një kohë të madhe rregullimit të pamjes së tyre të jashtme. Ky është rasti i Beyonce, Rihanna, e shumë të tjera që në shfaqjet e tyre publike janë pothuajse gjithmonë të mrekullueshme.
Megjithatë, në zgjimin e mëngjesit, njerëzit vështirësisht ndryshojnë nga njëri-tjetri.Këto janë imazhet e postuara nga disa prej këngëtaret dhe aktoret më të famshme, të kapura menjëherë pas zgjimit.

Previous article7 gjërat e këqija që mund t’ua bëni veshëve tuaj
Next articleVulin kërkon nga OKB-ja raport për bombardimet