LAJME

aa_2400

Në duart e kosovarëve ende shumë armë ilegale

Kosova vazhdon të mbetet një vend ku në duart e njerëzve ka shumë armë ilegale. Raportet e policisë prej vitit 2002 tregojnë se gjërat nuk kanë ndryshuar, pavarësisht shtrëngesave në çështjet e sanksionimeve ligjore dhe kampanjave për amnisti armësh. Bazuar në raportet policore niveli i armëve ilegale në duart e popullatës nuk ka shënuar rënie.

SPORT

foto (1)

Bunjaku i kthehet Kosovës

Sulmuesi i rëndësishëm i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaku, do t’i kthehet urdhrave të përzgjedhësit Albert Bunjaku për miqësoret e tetorit. Lajmin e konfirmoi për gazetën vetë përzgjedhësi Bunjaku, duke treguar se ka biseduar me Bunjakun dhe ai është shprehur i gatshëm që të luajë në miqësoret e ardhshme. “Sot (e martë) kam biseduar me

TEKNOLOGJI

foto (4)

Unaza e mençur

Përderisa orët dhe varëset e mençura kanë zënë vend në teknologjinë e ditëve të sotshme, një pajisje tjetër është e gatshme gjithashtu që t’i bashkohet kësaj hapsire. Pas lansimit të byzylykut të mençur në vitin 2013, Mota ka zbuluar një unazë të mençur që zë hapsirë më të vogël në trupin tuaj por ende premton

SPORT

foto (1)

Bunjaku i kthehet Kosovës

Sulmuesi i rëndësishëm i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaku, do t’i kthehet urdhrave të përzgjedhësit Albert Bunjaku për miqësoret e tetorit. Lajmin e konfirmoi për gazetën vetë përzgjedhësi Bunjaku, duke treguar se ka biseduar me Bunjakun dhe ai është shprehur i gatshëm që të luajë në miqësoret e ardhshme. “Sot (e martë) kam biseduar me

SHËNDETËSI

Kafe

Jo vetëm kafe për mengjes, edhe…

Çdokush nga ne e ka të nevojshme të konsumojë një kafe në mëngjes. “Të zgjon”, arsyetojmë të gjithë, megjithatë, pak e dinë, se ekziston një pije që preferohet më shumë se kafeja. Është shumë e mirë për organizmin dhe duhet të konsumohet përditë. Receta është shumë e thjeshtë, në një gotë me ujë të vakët

TEKNOLOGJI

foto (4)

Unaza e mençur

Përderisa orët dhe varëset e mençura kanë zënë vend në teknologjinë e ditëve të sotshme, një pajisje tjetër është e gatshme gjithashtu që t’i bashkohet kësaj hapsire. Pas lansimit të byzylykut të mençur në vitin 2013, Mota ka zbuluar një unazë të mençur që zë hapsirë më të vogël në trupin tuaj por ende premton

Kuriozitete

j_5496

10 vjeçar dhe udhëheq firmën!

Jack Johns është drejtor ekzekutiv i “Johns Management Group”, kompani që blen libra të rinj e të vjetër dhe i shet ata përmes internetit. Nga shtëpia e vet në qytetin amerikan Maria ai kontrakton porositë dhe mban kontakte me klientët. E gjithë kjo nuk do të ishte për t’u habitur sikur ndërmarrësi të mos ishte

Top